De Loods Lunch

Debbie van Holsteijn 08-09-2024
Namens team De Loods willen wij jullie herinneren aan de uitnodiging voor De Loods lunch op vrijdag 4 oktober in De Loods.
 
Zoals eerder genoemd zullen wij ook ondernemers uit de buurt uitnodigen, zodat wij ook de buren leren kennen en het netwerk verder uitbreiden. Weet jij nog een leuk bedrijf om uit te nodigen? Laat het ons dan weten. 

We zullen iedereen welkom heten waarna het vooral de bedoeling is om elkaar te ontmoeten en bij te kletsen onder het genot van een heerlijke lunch. 
Work, eat, connect.
Wij hopen dat wij jullie weer allemaal te zien! Meld je aan voor 25 september door te reageren op deze mail!
We zijn live!
website ecosysteem live

We zijn live!

Onze nieuwe website is vanaf nu live! De website geeft nu nog beter weer wat er allemaal mogelijk is binnen De Loods. Meer beeldmateriaal, zodat je weet wat er achter de deuren van De Loods zich allemaal afspeelt.
Wij zoeken een nieuwe collega!
Vacature events eventmanager

Wij zoeken een nieuwe collega!

Wegens zwangerschapsverlof en aanhoudende groei van (event)aanvragen zijn wij op zoek naar versterking binnen ons kleine, maar gezellige team. Dit team bestaat uit 4 collega’s en jij gaat je voornamelijk bezighouden met de organisatie en uitvoering van zakelijke evenementen in De Loods.
Nieuwe vergaderruimte
vergaderen vergaderen op locatie

Nieuwe vergaderruimte

In de maand april deelden wij aan de boekers van een vergaderruimte een heerlijke appeltaart, want we hadden wat te vieren. Per 1 april opende wij een nieuwe vergaderruimte in De Loods, De Verbeelding.