Naam bedrijf: Equipe Trading

Wat doen jullie precies?
Equipe Trading ontwikkelt, produceert en distribueert een aantal eigen merken in de windsurf, SUP en kite markt. Equipe Trading is opgericht in 2002 en aanvankelijk alleen actief in de windsurf en SUP markt. In 2020 heeft Equipe de kite merken van Vliegerop uit Den Haag overgenomen. Onze belangrijkste merken zijn:

– PLKB (www.plkb.world): Kites voor kitesurfen, snowkiten, foilen en powerkiten
– CrossKites (www.crosskites.com): Powerkites voor het gezin
– Loftsails (www.loftsails.com): Windsurf merk voor boards, zeilen en gieken
– Unifiber (www.unifiber.net): Windsurf accessoires, inflatable SUPs en Wings

Het hoofdkantoor en magazijn van Equipe Trading zijn in Gilze gevestigd. Vanuit Gilze leveren we aan ruim 400 funsport retailers, watersport centra en scholen in meer dan 45 landen.

In de Loods werken de sales-, inkoop-, product design- en marketing medewerkers van de Kite Divisie en de product designer van de Windsurf Divisie van Equipe. Onze designers zijn namelijk vaak op het strand en water te vinden, dus een kantoor aan de kust is een must.

Waarom de Loods?
Voor product design en marketing heb je een inspirerende omgeving nodig. Dat vonden we in bijna geen enkel bedrijfspand dat we hebben bekeken. Maar bij binnenkomst in de Loods waren we direct verliefd op de vibe die er hangt. Men heeft hier passie voor vastgoed en aangezien wij ook passie voor onze merken hebben voelde het gelijk goed. En dan was de originele ruimte ‘De Smeerput’ ook nog beschikbaar voor ons. Misschien een beetje te sjiek voor ons design werk maar hier kunnen we makkelijk in en uit lopen met kite en windsurf samples. Kom gerust eens kijken om te zien wat voor mooie sportieve producten we ontwikkelen.

Meer weten over Equipe Trading?
Bekijk de website