Naam bedrijf: Ideal Projects

Wat doen jullie precies?
We design & build your essential space.Het gaat niet alleen om wat je ziet, maar om hoe het voelt. Ideal Projects ontwerpt en realiseert ruimtes waarin je voelt waar het om gaat. Of het nu gaat om een werkplek waar je effectief kunt werken, focussen en ontmoeten of een hospitality ruimte waar bezoekers zich direct welkom en op hun gemak voelen.

Dit doen wij onder andere voor de Heineken Experience, Middin (in Rijswijk), Palo Alto, ADO Den Haag.
We nemen je mee in het hele traject, van het opstellen van de juiste ruimtevraag en ontwikkeling van een passend concept tot de realisatie van de ruimte die bij je past. Ondertussen wegen we in iedere keuze en voorstel de impact af die deze heeft op de planeet. Omdat het gezond houden van die ruimte, voor ons allen essentieel is.

Waarom de Loods?
Ideal Projects heeft gekozen voor de Loods, omdat het voldoet aan een paar belangrijke criteria: goed bereikbaar met Openbaar Vervoer en dichtbij uitvalswegen, een omgeving waar reuring is en waar we in contact staan met ondernemers om ons heen. Daarnaast is de Loods een inspirerende locatie doordat het alles behalve standaard is. Net als wij dat niet zijn en ook niet willen zijn.
De ambities op het gebied van duurzaamheid worden ook door ons gedeeld en dat maakte de keuze uiteindelijk gemakkelijk.

Meer weten? Neem een kijkje op onze websiteย www.idealprojects.comย of kom langs in de Loods.