Naam bedrijf: QuinQ Design

Wat doen jullie precies?

QuinQ Design ontwerpt, produceert en distribueert state of the art inflatable tenten.

QuinQ Design heeft zijn wortels in de kite branche waar we met veel passie 20 jaar innovatieve producten hebben ontwikkeld. Vanuit deze achtergrond hebben we veel ervaring opgedaan in de moderne ‘sealed inflatable’ technologie.

In samenwerking met de TU Delft hebben we een range innovatieve tenten ontwikkeld die voor allerlei doeleinden kunnen worden ingezet; zowel promotionele tenten voor beurzen, sportevenementen en introductiedagen als ook tenten voor feestjes, borrels en festivals, etc. Overal waar een tent korte tijd moet staan en makkelijk opgezet en afgebroken moet worden, kan QuinQ Design u helpen. Met uw eigen bedrukkingen zorgen onze tenten voor een professionele uitstraling.

Lees hier meer over onze QuinQ Tenten: www.quinqdesign.com


Waarom de Loods?
Wij werken voor de Kite Divisie van Equipe Trading en voor QuinQ Design. Onze creatieve merken hebben een creatieve omgeving nodig en dat hebben wij gevonden in de Loods. Daarnaast sluit de organisatie van bijeenkomsten in de Loods goed aan bij onze QuinQ tenten. En wie weet hebben mede Loodsen ook interesse in onze tenten? Jullie zullen onze tenten vast regelmatig zien als we er één voor een final check oppompen.