We zijn live!

Debbie van Holsteijn 07-10-2024

Onze nieuwe website is vanaf nu live! De website geeft nu nog beter weer wat er allemaal mogelijk is binnen De Loods. Meer beeldmateriaal, zodat je weet wat er achter de deuren van De Loods zich allemaal afspeelt.

Afgelopen maanden is er keihard gewerkt aan de nieuwe website en daarin hebben we uiteraard de samenwerking opgezocht binnen ons ecosysteem. Zo vind je er uitgesproken teksten van @Creative Noise, een mooie opmaak en uitwerking van @Cavero, fantastische beelden van @Mooijman en @Alyssa van Heyst. Kortom een mooie team effort en daar hebben we dan ook op geproost. Bekijk onze website snel via onderstaande link en laat weten wat je ervan vindt! https://dekennisloods.nl/

De Loods Lunch
Ruimtes Vergaderen

De Loods Lunch

Op vrijdag 4 oktober organiseren wij de enige echte ‘De Loods Lunch’. Onder het genot van een heerlijke lunch kunnen de Mede Loodsen bijkletsen en ontmoeten wij graag ondernemers bij ons uit de buurt.
Wij zoeken een nieuwe collega!
Vacature events eventmanager

Wij zoeken een nieuwe collega!

Wegens zwangerschapsverlof en aanhoudende groei van (event)aanvragen zijn wij op zoek naar versterking binnen ons kleine, maar gezellige team. Dit team bestaat uit 4 collega’s en jij gaat je voornamelijk bezighouden met de organisatie en uitvoering van zakelijke evenementen in De Loods.
Nieuwe vergaderruimte
vergaderen vergaderen op locatie

Nieuwe vergaderruimte

In de maand april deelden wij aan de boekers van een vergaderruimte een heerlijke appeltaart, want we hadden wat te vieren. Per 1 april opende wij een nieuwe vergaderruimte in De Loods, De Verbeelding.