Actueel

Dossier: π”»π•¦π•¦π•£π•«π•’π•’π•žπ•™π•–π•šπ•• 𝔻𝕖 𝕃𝕠𝕠𝕕𝕀 Rijswijk ♻️: Deel 5 – Nieuwe vergaderketen: de β€œβ„‚π• π•Ÿπ•₯𝕣𝕠𝕝 β„π• π• π•žβ€ en β€œβ„‚π•£π•–π•’π•₯π•šπ•§π•– β„π• π• π•žβ€

Het is alweer bijna vier jaar geleden dat we de vraag kregen: β€œIk heb twee hele oude bouwketen, kunnen jullie daar wat mee want anders gaan ze naar de sloop”

In oktober 2023 was het dan eindelijk zover. Een project dat we al heel lang op de planning hadden staan is eindelijk opgeleverd. De één ziet oude troep. Wij zagen twee duurzame en circulaire vergader- en stilteruimtes.

Het resultaat is prachtig, het zijn echte juweeltjes geworden. Van alle gemakken voorzien. Nu al één van onze meest gevraagde event- en vergaderruimtes. In lijn met onze thematiek hebben we beide keetwagens natuurlijk ook een naam gegeven. De β€œControl Room” en de β€œCreative Room”. Tot maximaal 6 personen in diverse arrangementen te boeken via: https://dekennisloods.nl/creative-room-en-control-room/

Kerstontbijt in De Loods
Duurzaamheid in De Loods Rijswijk - Vergroening