De Loods is de ideale high profile locatie voor jouw evenement, workshop of vergadering. Samen kijken we naar jouw wensen en maken we het evenement tot een event waar je met plezier op terug kijkt! De Loods beschikt over diverse hoogwaardig afgewerkte ruimtes die geschikt zijn voor diverse evenementen waarin kennis delen centraal staat. De Loods beschikt over een grote achtertuin, waardoor we tijdens een event ook standaard 40 parkeerplaatsen beschikbaar kunnen stellen.

De Bovenkamer
Deze knusse ruimte bevindt zich aan het kantoren gedeelte van het pand en biedt ruimte voor maximaal 6 personen. Het is een uitstekende ruimte voor een overleg of besloten vergadering. De ruimte kan worden voorzien van een LCD scherm, ook catering voor de vergadering of het overleg is bij te boeken.

Bekijk De Bovenkamer

De Verbeelding
De Verbeelding is een mooie lichte ruimte aan de voorzijde van het pand. Deze meeting room is geschikt voor maximaal 15 personen in boardroom opstelling. Aansluitend aan deze vergaderruimte zit een privéterras, dus met lekker weer kun jij en je gasten buiten genieten van een kopje koffie of een heerlijke lunch.

Bekijk De Verbeelding

De Ratio Room
De Ratio Room is een royale ruimte met veel lichtinval. Het is een uitstekende locatie voor het geven van presentaties of het houden van vergaderingen met grotere gezelschappen. De ruimte is tevens voorzien van een luxe keuken. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 30 personen.

Bekijk De Ratio Room

De Spaans Room
De Spaans Room is een grote open ruimte en bevindt zich op de eerste etage. De ruimte heeft veel lichtinval en beschikt daarnaast over nog een aparte vergaderruimte voor 6 personen. De ruimte leent zich goed voor het geven van presentaties of het houden van vergaderingen tot maximaal 35 personen.

Bekijk De Spaans Room

Het Breinplein
Het Breinplein is dé locatie voor jouw evenement of congres. Het Breinplein heeft een oppervlakte van zo’n 300m2 en biedt hiermee ruimte voor 50-200 personen die naar eigen inzicht is in te richten. Wij nemen jouw zorg uit handen en zorgen dat de ruimte op de gewenste manier is ingericht.

Bekijk Het Breinplein

De Logica Lobby en De Kennis Kamer
Aangrenzend aan het Breinplein hebben we een tweetal breakout ruimtes. De ruimtes zijn geschikt voor grotere groepen die tijdens een plenaire sessie ook uiteen willen gaan. Beide ruimtes beschikken over twee grote LCD schermen en zijn geschikt voor 70 personen theateropstelling en 30 personen theateropstelling.

Bekijk De Logica Lobby en De Kennis Kamer

De Loods Open air
De Loods beschikt ook over een grote achtertuin. De buitenruimte is geschikt voor borrels, maar ook voor het hosten van een breakout sessie. We hebben inmiddels een prachtige stretchtent staan om jouw sessie in te hosten.

Bekijk De Loods Open Air

Creative Room en Control Room
Op het buiten terrein van De Loods beschikken we sinds kort over twee unieke vergaderruimtes. Twee keetwagens die zijn omgebouwd tot vergaderruimtes. De ruimtes zijn geschikt voor maximaal 6 personen. De keetwagens beschikken over stroomaansluiting, wifi en een kleine koffiecorner.

Bekijk De Control- en Creative Room

Flex werkplekken
Binnen de Loods beschikken we ook over flexibele werkplekken. Op het entresol zijn verschillende ruimtes ontwikkeld. Hier kun je met maximaal 4 personen werken.

Bekijk de Flex werkplekken

Van congressen, vergaderingen tot presentaties en netwerkevenementen het is binnen de Loods allemaal mogelijk. Wij kijken graag samen naar jouw wensen!

Op zoek naar vaste kantoor- of bedrijfsruimte?
Ben je op zoek naar hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte? Dan ben je bij de Loods aan het juiste adres. Kom jij ons ecosysteem versterken met jouw bedrijf? Neem contact op met Debbie van Holsteijn op +31 85 114 26 11 dan bespreken we graag de mogelijkheden!

 

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw event in De Loods?
Neem contact op met Selma van Hooidonk of Debbie van Holsteijn op +31 85 114 26 11 of mail naar evenementen@dekennisloods.nl