De Loods is de ideale high profile locatie voor jouw evenement, workshop of vergadering. Samen kijken we naar jouw wensen en maken we het evenement tot een event waar je met plezier op terug kijkt! De Loods beschikt over diverse hoogwaardig afgewerkte ruimtes die geschikt zijn voor diverse evenementen waarin kennis delen centraal staat.

De Bovenkamer
Deze knusse ruimte bevindt zich aan het kantoren gedeelte van het pand en biedt ruimte voor maximaal 6 personen. Het is een uitstekende ruimte voor een overleg of besloten vergadering. De ruimte kan worden voorzien van een LCD scherm, ook catering voor de vergadering of het overleg is bij te boeken.

Bekijk De Bovenkamer

De Karpuzov Room
De Karpuzov Room is een royale ruimte met veel lichtinval. Het is een uitstekende locatie voor het geven van presentaties of het houden van vergaderingen met grotere gezelschappen. De ruimte is tevens voorzien van een luxe keuken. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 30 personen.

Bekijk De Kapuzov room

De Loods evenementenhal
De Loods evenementenhal is dé locatie voor jouw evenement of kennissessie. De evenementenhal heeft een oppervlakte van zo’n 300m2 en biedt hiermee ruimte voor 100 – 350 personen die naar eigen inzicht is in te richten. Wij nemen jouw zorg uit handen en zorgen dat de ruimte op de gewenste manier is ingericht.

Bekijk De Loods evenementenhal

Flex werkplekken
Binnen de Loods beschikken we ook over flexibele werkplekken. Op het entresol zijn verschillende ruimtes ontwikkeld. Hier kun je met maximaal 6 personen werken.

Bekijk de Flex werkplekken

Studio de Loods
Studio de Loods is voorzien van een greenscreen en alle voorzieningen om van jouw online webinar, meeting of presentatie een succes te maken. Deze ruimte is van alle gemakken voorzien en het is plug en play.

Bekijk Studio de Loods

Van kennissessies, vergaderingen tot presentaties en netwerkevenementen het is binnen de Loods allemaal mogelijk. Wij kijken graag samen naar jouw wensen!

Meer informatie?
Weten wat de voor jouw event/sessie mogelijk kunnen maken? Neem contact op met Roger Pels op +31(0)6 236 79 220 of Debbie van Holsteijn op +31(0)6 821 16 049 of mail naar evenementen@dekennisloods.nl

Op zoek naar vaste kantoor- of bedrijfsruimte?
Ben je op zoek naar hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte? Dan ben je bij de Loods aan het juiste adres. Kom jij ons ecosysteem versterken met jouw bedrijf? Neem contact op met Roger Pels op +31(0)6 236 79 220 dan bespreken we graag de mogelijkheden!