In De Loods zijn verschillende bedrijven gevestigd, dit zijn bedrijven die elkaar versterken en beter maken. Dit kan in de vorm van je netwerk openstellen, maar ook het gebruiken van de expertise van de ander.

Ommatidia LiDAR

Bij Ommatidia Lidar houden ze zich bezig met de vierde generatie digtale revolutie. Middels Lidar technologie beschikken zij over 3D-gegevens van machines, voertuigen, hun omgeving, infrastructuur en gebouwen. Met deze informatie worden productieprocessen verbeterd, nieuwe producten en diensten gecreëerd en de volgende automatiseringslag mogelijk gemaakt.

E-Trailer

E-Trailer ontwikkelt sensoren waarmee de veiligheid en comfort tijdens de vakantie met een caravan of camper verhoogd wordt. Zo is via de bijbehorende app de bandenspanning af te lezen, kan het voertuig eenvoudig waterpas gezet worden door de digitale waterpas, kan de kogeldruk worden afgelezen, kan de inhoud van de gasfles en watertank worden ingezien en nog meer!

Tracefy

Wij maken IoT oplossingen voor urban mobility voertuigen zoals e-bikes en e-scooters. Wij leveren bijvoorbeeld de GPS techniek voor verschillende deelscooters en voor bezorgdiensten zoals TakeAway. Fietsfabrikanten gebruiken onze oplossing om connected E-bikes aan te kunnen bieden en daarnaast kunnen consumenten onze GPS tracker ook bij één van onze aangesloten dealers in hun e-bike laten installeren ter diefstal preventie.

NEYCKO

Neycko is een merk dat zelf hoogwaardige en duurzame kleding ontwerpt en produceert. De items zijn gemaakt van exclusieve techno jersey materialen uit Italië. De collectie bestaat uit pantalons, korte broeken, colberts en vesten. De stof heeft als eigenschap dat de kleding niet pilt, kleur niet vervaagt en makkelijk te onderhouden is.

IDEAL Projects

We design & build your essential space. Het gaat niet alleen om wat je ziet, maar om hoe het voelt. Ideal Projects ontwerpt en realiseert ruimtes waarin je voelt waar het om gaat. Of het nu gaat om een werkplek waar je effectief kunt werken, focussen en ontmoeten of een hospitality ruimte waar bezoekers zich direct welkom en op hun gemak voelen.

eCXperience

Onderscheidend zijn en zo als organisatie nog aantrekkelijker worden voor klanten en medewerkers. Ervoor zorgen dat jouw klanten loyaal zijn en zich verbonden voelen met jouw organisatie. Zo verbonden dat ze door hun positieve ervaring aanbevelen aan hun familie, vrienden en collega’s. Wie wil dat nou niet? Bij eCXperience helpen wij jouw organisatie om dit voor elkaar te krijgen.

WESTCOACHING

Westcoaching is er voor jongeren die thuis, buiten, op school en/of online vastlopen op één of meerdere leefgebieden . Met onze unieke en zelfontwikkelde methode helpt ons team hen weer verder in hun ontwikkeling. 

WvdH Elektra

Wij installeren en onderhouden elektrotechnische installatie in diverse facetten. Denk hierbij aan: elektra, intercom, brandmeldinstallaties, verlichting, data en beveiliging. Wij bieden onze diensten aan in Zuid-Holland en omgeving.

Equipe Trading

Equipe Trading ontwikkelt, produceert en distribueert een aantal eigen merken in de windsurf, SUP en kite markt. Equipe Trading is opgericht in 2002 en aanvankelijk alleen actief in de windsurf en SUP markt.

logo_white_background

QUINQ Design

QuinQ Design ontwerpt, produceert en distribueert state of the art inflatable tenten. QuinQ Design heeft zijn wortels in de kite branche waar we met veel passie 20 jaar innovatieve producten hebben ontwikkeld. Vanuit deze achtergrond hebben we veel ervaring opgedaan in de moderne ‘sealed inflatable’ technologie.

Haags Congres Bureau

Samen met één adviserend partner, drie slimme studenten en in samenwerking met brancheverenigingen als Vide en BMK maken we seminars, studiedagen en opleidingen op 4 vakgebieden: kinderopvang en basisonderwijs, markttoezicht en inspecties, veiligheid en recht en bestuur.

Nooca_icon

NOOCA

Het Nooca team heeft de afgelopen jaren talloze meters afgelegd in de geweldige wereld van arbeidsmarktbemiddeling. Dat hebben we gedaan in uiteenlopende rollen, van sourcing tot recruitment management. Bij detacheringsbureaus en werkgevers, van groot tot klein en waar vacatures (ver)vullen veelal op de traditionele wijze gebeurt en waarbij het belang van de organisaties soms zwaarder weegt dan het belang van de ultieme match.

FUEL PERSONAL TRAINING CLUB

Inmiddels werken we met een team van specialisten gericht op het fundament van bewegen en het creëren van een gezond leven door middel van 1-op-1 sportbegeleiding en coaching voor ambitieuze en ondernemende mensen.

NL Gaming

NL gaming houdt zich bezig met de markt rondom Magic the Gathering cards

UNCHAINED CARROT

Door enkel te belonen bieden wij reward-based en real-time marketingoplossingen aan bestaande uit onze eigen technologie en integraties met onze welbekende partners. Door onze innovatieve technologie is het mogelijk om een complete oplossing te krijgen voor alle marketing relateerde kwesties in jouw organisatie.

MOOIJMAN!

MOOIJMAN! is een jong en vlot videoproductiebedrijf. Wij produceren creatieve en originele online videocontent. De tijd van video’s die geen impact maken, is wat ons betreft voorbij. Videocontent is een middel om een doel te bereiken. En daar leggen wij dan ook onze focus op.

CAVERO

Wij maken software. Dit doen wij bij diverse organisaties. Wij zijn er van overtuigd dat leuke, gemotiveerde collega’s het succes van Cavero bepalen. Op dit moment hebben wij ruim 40 collega’s die werkzaam zijn in de IT. Zij zijn specialisten op het gebied van programmeren in .NET of Java, Testen, Business Consultancy en Microsoft 365.

NIEUWE MEDE LOODS

Word jij onze nieuwe mede-Loods? Op dit moment beschikken we nog over diverse flex werkplekken en hebben we ruimtes vanaf 30m2 beschikbaar. Kom eens langs en maak kennis! We kijken graag naar een ruimte op maat voor jou!

ROBERT EN MEER

Robert en Meer is eigen ondernemer en maakt gebruik van de flex werkplekken van De Loods. “Als ondernemer volg ik vooral mijn gevoel en doe ik wat goed en logisch voelt”Op dienstverlenend vlak help ik de mensen de dingen te blijven doen die ze moeten doen. Ruggespraak. Goed kunnen luisteren, snappen dat je het meeste een beetje door de vingers moet zien in eerste instantie, en gesprekken luchtig houden maar tegelijkertijd bloedserieus… dat is een beetje mijn geheim.

REconnect mediation

Word jij onze nieuwe mede-Loods? Op dit moment beschikken we nog over diverse flex werkplekken en hebben we ruimtes vanaf 30m2 beschikbaar. Kom eens langs en maak kennis! We kijken graag naar een ruimte op maat voor jou!