Wil jij weten wie zich allemaal hebben gevestigd in De Loods? En wat de mede Loodsen zoal doen? Lees het hieronder.

Ommatidia LiDAR

Bij Ommatidia Lidar houden ze zich bezig met de vierde generatie digtale revolutie. Middels Lidar technologie beschikken zij over 3D-gegevens van machines, voertuigen, hun omgeving, infrastructuur en gebouwen. Met deze informatie worden productieprocessen verbeterd, nieuwe producten en diensten gecreëerd en de volgende automatiseringslag mogelijk gemaakt.

E-Trailer

E-Trailer ontwikkelt sensoren waarmee de veiligheid en comfort tijdens de vakantie met een caravan of camper verhoogd wordt. Zo is via de bijbehorende app de bandenspanning af te lezen, kan het voertuig eenvoudig waterpas gezet worden door de digitale waterpas, kan de kogeldruk worden afgelezen, kan de inhoud van de gasfles en watertank worden ingezien en nog meer!

MOOIJMAN!

MOOIJMAN! is een jong en vlot videoproductiebedrijf. Wij produceren creatieve en originele online videocontent. De tijd van video’s die geen impact maken, is wat ons betreft voorbij. Videocontent is een middel om een doel te bereiken. En daar leggen wij dan ook onze focus op.

Verebus Engineering

Verebus is een technische dienstverlener met kennis en ervaring op het gebied van asset management en bijhorende documentatiediensten. Voor eigenaren van complexe assets, of leveranciers ervan, kunnen wij de hele onderhouds- en exploitatiefilosofie vormgeven en van documentatie en instructie voorzien.

CAVERO

Wij maken software. Dit doen wij bij diverse organisaties. Wij zijn er van overtuigd dat leuke, gemotiveerde collega’s het succes van Cavero bepalen. Op dit moment hebben wij ruim 40 collega’s die werkzaam zijn in de IT. Zij zijn specialisten op het gebied van programmeren in .NET of Java, Testen, Business Consultancy en Microsoft 365.

Haags Congres Bureau

Samen met één adviserend partner, drie slimme studenten en in samenwerking met brancheverenigingen als Vide en BMK maken we seminars, studiedagen en opleidingen op 4 vakgebieden: kinderopvang en basisonderwijs, markttoezicht en inspecties, veiligheid en recht en bestuur.

Humanagement

Door  de kwaliteiten van  onze én uw mensen te combineren, maken wij al meer dan 25 jaar organisaties  professioneler, prettiger en beter.  Dat kan alleen maar door oog te hebben voor individuele kwaliteiten. Geen enkel mens is hetzelfde en dat bewijst volgens ons juist de slagkracht van een divers team. Daarom zetten wij graag de puntjes op de i: die van inclusie en van innovatie. Daarnaast  maken we echt werk van onze ambitie om elke organisatie een circulaire impuls te geven.

Creative Noise

NOISE combineert de creatieve kracht van een reclamebureau met de innovatieve en technologische skills van een digitaal bureau. We creëren rumoer dat mensen raakt en je concurrenten onrustig maakt. Het resultaat: werk waarmee je als merk echt gehoord en gezien wordt.

CreativeNoise
dbb5e1c3-f69c-404a-85b7-6f6b7d179bd7

Canopus Drilling Solutions

Canopus heeft een technologie ontwikkeld voor het boren van geothermische putten. Deze technologie (Directional Steel Shot Drilling) maakt gebruik van stalen korreltjes die in de boorspoeling wordt geïnjecteerd, en waarmee horizontaal of met een bocht kan worden geboord in elke gewenste richting. Dit maakt de Canopus boortechnologie uitermate geschikt voor de geothermie; het produceren van warm water uit de grond voor het verwarmen van gebouwen of het opwekken van elektriciteit.

NOOCA

Het Nooca team heeft de afgelopen jaren talloze meters afgelegd in de geweldige wereld van arbeidsmarktbemiddeling. Dat hebben we gedaan in uiteenlopende rollen, van sourcing tot recruitment management. Bij detacheringsbureaus en werkgevers, van groot tot klein en waar vacatures (ver)vullen veelal op de traditionele wijze gebeurt en waarbij het belang van de organisaties soms zwaarder weegt dan het belang van de ultieme match.

Nooca_icon
Scherpschutters - Cover

SCHERPSCHUTTERS

Scherpschutters is een online platform voor inspiratie en online training. Centraal staat de Scherpschutters Podcast, een veelbeluisterde podcast over frontlinie strijders en de mens achter werken onder hoge druk en gevaar. Aanvullend hebben zij een online trainingsprogramma.

AIRTROTTER

Wij ontwikkelen software voor de reisbranche. Inmiddels hebben wij verschillende innovatieve SaaS oplossingen waarmee volledige pakketreizen aangemaakt kunnen worden o.b.v. real-time beschikbaarheid en pricing, alles volledig geautomatiseerd. Partners die wij hiervoor gebruiken zijn Booking.com, Expedia, Tripadvisor en vele anderen koppelingen. Een aantal van onze B2B klanten die onze software inzetten zijn o.a. Transavia, De Jong Intra Vakanties, en Riksja Travel.

REconnect mediation

Als mediator bemiddel ik tussen partijen, die een conflict met elkaar hebben en zelf niet (meer) in staat zijn dit conflict op te lossen. In dit proces zet ik mij in om samen met hen op zoek te gaan naar duurzame en passende oplossingen.

Tracefy

Wij maken IoT oplossingen voor urban mobility voertuigen zoals e-bikes en e-scooters. Wij leveren bijvoorbeeld de GPS techniek voor verschillende deelscooters en voor bezorgdiensten zoals TakeAway. Fietsfabrikanten gebruiken onze oplossing om connected E-bikes aan te kunnen bieden en daarnaast kunnen consumenten onze GPS tracker ook bij één van onze aangesloten dealers in hun e-bike laten installeren ter diefstal preventie.

ZORG OP ORDE

Zorg op Orde ontwikkelt software waarmee huisartsen patiëntendossiers “op orde” kunnen houden, en registratie- of procesfouten eenvoudig kunnen corrigeren. Dit voorkomt onnodig klikwerk voor zorgverleners, en helpt om afwijzingen door zorgverzekeraars te voorkomen.

NIEUWE MEDE LOODS

Word onze nieuwe mede Loods! Op zoek naar een inspirerende omgeving met gelijkgestemde ondernemers die elkaar willen versterken? Dan ben je bij De Loods aan het juiste adres!