De Loods – Treubstraat 31 – met de auto
A4 vanuit de richting Amsterdam:
Via de A4 bereik je in minder dan 35 minuten De Loods. Je volgt de A4 tot afslag Plaspoelder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit sla je rechtsaf de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten rechtdoor, om vervolgens de rotonde rechtdoor te nemen. Bij de eerstvolgende afslag, Treubstraat, ga je linksaf en dan vind je De Loods na 100 meter aan de linkerkant.

A13 vanuit de richting Rotterdam:
Vanuit de richting Rotterdam neem je de A13 richting Den Haag. Bij het knooppunt Ypenburg volg je de richting Rijswijk A4 (afrit 7-Rijswijk). Je volgt de A4 tot aan afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit sla je rechtsaf de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten rechtdoor, om vervolgens de rotonde rechtdoor te nemen. Bij de eerstvolgende afslag, Treubstraat, ga je linksaf en dan vind je De Loods na 100 meter aan de linkerkant.

A4 vanuit de richting Rotterdam:
Via de A4 is De Loods gemakkelijk te bereiken in gemiddeld 25 minuten. Je volgt de A4 tot aan afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit sla je rechtsaf de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten rechtdoor, om vervolgens de rotonde rechtdoor te nemen. Bij de eerstvolgende afslag, Treubstraat, ga je linksaf en dan vind je De Loods na 100 meter aan de linkerkant.

De Loods – Treubstraat 31 – openbaar vervoer
De Loods is gelegen aan de Treubstraat 31. De Loods is zo een 500 meter lopen vanaf Station Rijswijk. Daarnaast stopt tramlijn 17 dichtbij onze locatie.