De Loods is de ideale high profile locatie voor jouw evenement, workshop of vergadering. Samen kijken we naar jouw wensen en maken we het evenement tot een event waar je met plezier op terug kijkt! De Loods beschikt over diverse hoogwaardig afgewerkte ruimtes die geschikt zijn voor diverse evenementen waarin kennis delen centraal staat. Ook beschikken wij over 50 parkeerplaatsen.

De Bovenkamer
Deze knusse ruimte bevindt zich aan het kantoren gedeelte van het pand en biedt ruimte voor maximaal 6 personen. Het is een uitstekende ruimte voor een overleg of besloten vergadering. De ruimte kan worden voorzien van een LCD scherm, ook catering voor de vergadering of het overleg is bij te boeken.

De Ratio Room
De Ratio Room is een royale ruimte met veel lichtinval. Het is een uitstekende locatie voor het geven van presentaties of het houden van vergaderingen met grotere gezelschappen. De ruimte is tevens voorzien van een luxe keuken. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 40 personen.

De Spaans Room
De Spaans Room is een grote open ruimte en bevindt zich op de eerste etage. De ruimte heeft veel lichtinval en beschikt daarnaast over nog een aparte vergaderruimte voor 6 personen.

De ruimte leent zich goed voor het geven van presentaties of het houden van vergaderingen tot maximaal 35 personen. Ook is de ruimte in te zetten als Break out ruimte. Daarnaast beschikt De Spaans Room over een keuken, LCD scherm en flipover.

Het Breinplein
Het Breinplein is dé locatie voor jouw evenement of kennissessie. De evenementenhal heeft een oppervlakte van zo’n 300m2 en biedt hiermee ruimte voor 50-200 personen die naar eigen inzicht is in te richten. Wij nemen jouw zorg uit handen en zorgen dat de ruimte op de gewenste manier is ingericht.

Flex werkplekken
Binnen de Loods beschikken we ook over flexibele werkplekken. Op het entresol zijn verschillende ruimtes ontwikkeld. Hier kun je met maximaal 4 personen werken.

Van kennissessies, vergaderingen tot presentaties en netwerkevenementen het is binnen de Loods allemaal mogelijk. Wij kijken graag samen naar jouw wensen!

Meer informatie?
Weten wat de voor jouw event/sessie mogelijk kunnen maken? Neem contact op met Selma van Hooidonk of Debbie van Holsteijn op +31 85 114 26 11 of mail naar evenementen@dekennisloods.nl