Naast dat De Loods dé hotspot is voor een echte kenniswerker is het ook de ideale locatie voor jouw evenement, kennissessie of lezing. Samen kijken we naar jouw wensen en maken we het evenement tot een event waar je met plezier op terug kijkt!

Wat er mogelijk is?
In De Loods zijn er verschillende ruimtes die je kunt gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je naast een centrale sessie ook kunt werken met break-out sessie in de verschillende ruimtes.

Centrale hal
Zo kun je gebruik maken van de centrale hal. Deze heeft een oppervlakte van zo’n 300m2 en biedt hiermee ruimte voor 100 – 350 personen die naar eigen inzicht is in te richten. Wij nemen jouw zorg uit handen en zorgen dat de ruimte op de gewenste manier is ingericht.

Overige ruimtes
Naast de centrale hal kun je ook voor kleiner gezelschap een ruimte huren. Er wordt druk gewerkt om deze ruimtes tot in de puntjes af te werken. Deze ruimtes zijn voorzien van een LCD scherm en tafel met stoelen, die in de naar jouw gewenste opstelling kan worden ingericht.

Meer informatie?
Weten wat de voor jouw event/sessie mogelijk kunnen maken? Neem contact op met Roger Pels op +31(0)6 236 79 220 of Debbie van Holsteijn op +31(0)6 821 16 049 of mail naar evenementen@dekennisloods.nl