Het is alweer bijna vier jaar geleden dat we de vraag kregen: “Ik heb twee hele oude bouwketen, kunnen jullie daar wat mee want anders gaan ze naar de sloop”

In oktober 2023 was het dan eindelijk zover. Een project dat we al heel lang op de planning hadden staan is eindelijk opgeleverd. De één ziet oude troep. Wij zagen twee duurzame en circulaire vergader- en stilteruimtes.

Het resultaat is prachtig, het zijn echte juweeltjes geworden. Van alle gemakken voorzien.

De tiny vergaderoffices zijn geschikt voor maximaal 6 personen. De keetwagens beschikken over stroomaansluiting, wifi en een kleine koffiecorner.

Meer informatie?
Weten wat de voor jouw event/sessie mogelijk kunnen maken? Neem contact op met Selma van Hooidonk of Debbie van Holsteijn op +31 85 114 26 11 of mail naar evenementen@dekennisloods.nl

Op zoek naar vaste kantoor- of bedrijfsruimte?
Ben je op zoek naar hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte? Dan ben je bij de Loods aan het juiste adres. Kom jij ons ecosysteem versterken met jouw bedrijf? Neem contact op met Debbie van Holsteijn op +31 85 114 26 11 dan bespreken we graag de mogelijkheden!


Meer weten over de mogelijkheden voor jouw event in De Loods?

Neem contact op met Selma van Hooidonk of Debbie van Holsteijn op +31 85 114 26 11 of mail naar evenementen@dekennisloods.nl