Naam bedrijf: Creative Noise

Namen en functies:
Ranjana Channoo – Eigenaar / Campaign and Creative Strategy
Martijn Wessels – Eigenaar / Creative Strategy & Filmmaker

Wat doen jullie precies?
Met de groeiende populariteit van video advertising, dat steeds meer wordt ingezet om commerciële doelen te behalen, helpen we klanten met het creëren van op maat gemaakte commercials en uitgebreide campagnes die niet alleen gezien maar gevoeld, onthouden en omgezet worden in actie. Onze expertise strekt zich uit van concept tot de eindmontage, waarbij we zorgen dat elk frame bijdraagt aan het overbrengen van de boodschap op de meest krachtige manier.

Onze benadering van videoproductie en conceptfase storytelling is geworteld in deze zoektocht naar verbinding. Vanuit een diepgaand begrip van uw merkidentiteit en doelstellingen, tot aan de strategische uitvoering en de uiteindelijke levering, elke stap in ons proces is gericht op het versterken van de band tussen het merk en het publiek. Dit betekent dat we voortdurend nadenken over de nuances van de boodschap en de meest effectieve manieren om deze te vertalen naar relevante, emotioneel en engaging videocontent.

Of je een nieuw product lanceert, merkidentiteit herdefinieert, of engagement binnen de doelgroep wil stimuleren, met creatief geluid (=Creative Noise) zorgen we voor verbinding.

Waarom de Loods?
De Loods in Rijswijk vinden we een bijzondere mix van locatie, sfeer en een sterk gevoel van een community. Het ook de visie van De Loods op het ondersteunen van bedrijven. Ze begrijpen wat startups en creatieve bedrijven nodig hebben: flexibiliteit, toegankelijkheid en de mogelijkheid om te netwerken. De Loods biedt ons de kans om te groeien en te bloeien binnen een gemeenschap die waarde hecht aan samenwerking en innovatie.