Naam bedrijf: E-Trailer B.V.

Naam: Boy Trip

Functie: Commercieel directeur

Wat doen jullie precies?
E-Trailer ontwikkelt sensoren waarmee de veiligheid en comfort tijdens de vakantie met een caravan of camper verhoogd wordt. Zo is via de bijbehorende app de bandenspanning af te lezen, kan het voertuig eenvoudig waterpas gezet worden door de digitale waterpas, kan de kogeldruk worden afgelezen, kan de inhoud van de gasfles en watertank worden ingezien en nog meer!

Wij ontwikkelen zowel de hardware als de software van de producten. Zo hebben we een team van developers die constant werken aan de app, een team van engineers die de hardware ontwikkelen en een sales/marketing team die de promotie en verkoop van de producten realiseert.

Waarom de Loods?
E-Trailer is als startup begonnen bij de incubator YES!Delft. Dit is een zeer jonge en leerzame omgeving met veel gedreven ondernemers. Binnen YES!Delft kan iedereen bij elkaar terecht voor hulp of feedback, dit ecosysteem was voor ons perfect om op te starten en te groeien. Daarnaast zijn er veel openbare ruimtes waar vergaderd kan worden en rustig een kop koffie kan worden genomen met andere ondernemers binnen het pand. Na 5 jaar bij YES!Delft te hebben gezeten werd het tijd om plaats te maken voor nieuwe start-ups en zelf opzoek te gaan naar een nieuwe locatie.

Het samenwerken met andere bedrijven en elkaar ondersteunen bij belangrijke momenten, zorgde bij ons voor de perfecte werkomgeving. Bij het zoeken naar een nieuwe locatie stond daarom een hechte community hoog op de lijst. Wij zien dat de Loods een community met een ecosysteem heeft die erg lijkt op hoe het er bij YES!Delft aan toe gaat. Een omgeving vol gedreven ondernemers die de tijd nemen elkaar te leren kennen en elkaar te helpen. We zien er naar uit iedereen te ontmoeten!

Meer weten? Neem een kijkje op onze website www.e-trailer.nlย of kom langs in de Loods.