Naam bedrijf: MOOIJMAN!

Naam: Joery Mooijman

Functie: Owner & Founder

Wat doen jullie precies?

MOOIJMAN! is een jong en vlot videoproductiebedrijf. Wij produceren creatieve en originele online videocontent. De tijd van video’s die geen impact maken, is wat ons betreft voorbij. Videocontent is een middel om een doel te bereiken. En daar leggen wij dan ook onze focus op.

Waarom de Loods?

Na tweeëneenhalf jaar vanuit huis te hebben gewerkt, ontgroeide ik mijn thuiskantoor. De apparatuur kast puilt uit en thuis is niet genoeg ruimte om een fatsoenlijke studio in te richten voor producties. Dus ging ik op zoek naar een plek waar ik zowel kon, werken achter een bureau, als waar ik een studio kon bouwen.

Na meerdere malen langs De  Loods gelopen te zijn, ging ik maar eens online op zoek naar wat hier allemaal gebeurde. Ik werd meteen enthousiast van de opzet: het ecosysteem, de uitstraling en de locatie. Alles viel op z’n plek en na een aantal ruimtes te hebben bezichtigd, bleek dit toch echt de beste optie.

Ga naar de website