Naam bedrijf: Neycko Casual Travel Wear

Naam: Rick Ros

Functie: Eigenaar

Wat doen jullie precies?
Neycko is een merk dat zelf  hoogwaardige en duurzame kleding ontwerpt en produceert. De items zijn gemaakt van exclusieve techno jersey materialen uit Italië. De collectie bestaat uit pantalons, korte broeken, colberts en vesten. De stof heeft als eigenschap dat de kleding niet pilt, kleur niet vervaagt en makkelijk te onderhouden is. Alles kan gewoon gewassen worden op 30 graden, je hoeft niet te strijken en het is enorm snel droog. Wij verkopen onze collectie nu nog online via www.neycko.com.

“Wearing comfort” is de slogan en onze missie is om iedere man een comfortabele outfit te bieden voor elke gelegenheid, zowel zakelijk als casual. De visie voor de lange termijn is een volledig duurzame collectie aan te bieden.

Waarom de Loods?
Wij waren op zoek naar een locatie waarbij een kantoor niet voelt als een kantoor. Dit klinkt gek maar iedereen bij de Loods weet direct wat we hiermee bedoelen. Je komt niet zomaar een verzamelgebouw binnen. Je stapt in een beleving, waarbij de omgeving inspireert en de mede Loodsen motiveren. Iedereen straalt energie uit en verbinding is een sleutelwoord. Daarnaast streven de ondernemers in zijn of haar discipline hetzelfde na zoals bijvoorbeeld duurzaamheid, innovatie en/of betere gezondheid. Wanneer dit gebeurd vanuit een bepaalde passie versterk je elkaar, ongeacht in welke branche je werkzaam bent. Dat collectief gaf ons de doorslag om voor de Loods te kiezen.

Meer over Neycko Casual Travel Wear