Wie ben je?
Ik ben Fabian Verhoeks, eigenaar van Nooca. 

Wat doe je?
Detachering is er in alle vormen en maten. Maar als je een eigen visie hebt op detachering zoals wij -namelijk dat detachering bovenal mensen- en maatwerk is – dan voel je je soms een vreemde eend in de bijt.

Het Nooca team heeft de afgelopen jaren talloze meters afgelegd in de geweldige wereld van arbeidsmarktbemiddeling. Dat hebben we gedaan in uiteenlopende rollen, van sourcing tot recruitment management. Bij detacheringsbureaus en werkgevers, van groot tot klein en waar vacatures (ver)vullen veelal op de traditionele wijze gebeurt en waarbij het belang van de organisaties soms zwaarder weegt dan het belang van de ultieme match.

Los van elkaar hebben we hierin iedere keer ons eigen pad gevolgd, bijvoorbeeld door slimme technieken in te zetten en te fungeren als een sparringpartner (wat betekent dat we soms ook ‘nee’ verkopen als dat het best passende antwoord is).

Met elkaar zijn we bij Nooca het verlengstuk van zowel onze opdrachtgevers als potentiële medewerkers. Onze werkwijze wordt gewaardeerd door de mensen met wie wij samenwerken, niet in de laatste plaats omdat deze werkwijze succesvol is tijdens het proces en bovenal op de lange termijn. Er is dus veel ruimte voor een ‘vreemde eend in de bijt’ en daarmee voor Nooca.

Waarom de Loods?
Tijdens onze zoektocht naar huisvesting viel mijn oog op een artikel. Dit ging over de opening van de Loods. De foto’s, de beleving, het trok ons direct. En na een eerste afspraak, voelde het nog beter dan dat we reeds dachten! Beleving, sfeer, creativiteit, het is er en voelt als ‘thuis’.

Mede gezien de goede locatie, was het voor ons dus een vrij simpele beslissing die dan ook snel genomen was!

Lees hier meer over Nooca.