Wie ben je?
Ik ben Robert.

Wat doe je? 
Als ondernemer volg ik vooral mijn gevoel en doe ik wat goed en logisch voelt.
Op dienstverlenend vlak help ik de mensen de dingen te blijven doen die ze moeten doen. Ruggespraak. Goed kunnen luisteren, snappen dat je het meeste een beetje door de vingers moet zien in eerste instantie, en gesprekken luchtig houden maar tegelijkertijd bloedserieus.. dat is een beetje mijn geheim.

Ik werk met mensen en bedrijven van alle soorten en maten. Het proces tot besluitvorming, vaak extra bemoeilijkt door het samenspel tussen het emotionele en het inhoudelijke, is niet altijd even makkelijk en verdient zo nu en dan even wat bezinning. Alles hangt met elkaar samen, en een goede beslissing vereist soms dat we weer even terugkomen bij ons onderbuikgevoel. Even terugkomen bij het basisidee, en zien dat het in the end eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is. Klinkt eenvoudig hè..

Waarom de Loods?
Omdat het een heerlijke plek is. Daar even opstarten en helemaal niets doen totdat de inspiratie weer een beetje op gang komt. Heerlijk. De sfeer straalt voorwaartse beweging uit, het geluid van bedrijvigheid verraadt dat er dingen gedaan worden, en de betrokken mensen stralen opgewektheid en frisheid uit. Ofwel; alle randvoorwaarden om je werk er tot uiting te laten komen zijn aanwezig.

Meer weten over Robert & Meer? Bekijk de website.