Wie ben je?
UnchainedCarrot, dé all-in-one reward-based marketingoplossing voor diensten en behoeftes in alle vormen en maten.

Wat doe je?
‘De wortel en de stok’ methode, dat doen wij! Bij UnchainedCarrot wordt de ‘wortel’ als een metafoor gebruikt voor onze beloningen en ‘unchained’ omdat het eindelijk mogelijk is geworden om de voordelen van recente technologische toepassingen naar elke organisatie te brengen, van de allerkleinste handels tot de middelgrote jongens.

Door enkel te belonen bieden wij reward-based en real-time marketingoplossingen aan bestaande uit onze eigen technologie en integraties met onze welbekende partners.

Door onze innovatieve technologie is het mogelijk om een complete oplossing te krijgen voor alle marketing relateerde kwesties in jouw organisatie.

Waarom de Loods?
Ons bedrijf wordt gedreven door innovatie. Innovatie gestuurd door technologie, passie en het juiste team. De Loods’ ambitie om onderdeel te worden van de dagelijkse samenleving wordt gerealiseerd door hun onderscheidende ecosysteem. Zij werken samen met mooie organisaties die elkaar versterken binnen het ecosysteem. Sinds innovatie, technologie en teamwork centraal staan bij UnchainedCarrot en wij natuurlijk dol zijn op netwerken, is de Loods zonder enige twijfel onze ideale nieuwe thuisbasis. In de Loods verwachten wij bij te kunnen dragen aan een krachtig ecosysteem met mooie voordelen voor alle deelgenoten. Samen, dragen wij bij aan de samenkomst van technologische ontwikkelingen in de omgeving.

Meer over UnchainedCarrot