Actueel

Street art kick-off De Loods – 5 februari

Hallo buur of andere geïnteresseerde!

Wij van Cavero zijn nieuw in de buurt, vestigen ons binnenkort aan de Treubstraat 31. We nodigen je graag uit om aanstaande dinsdag 5 februari bij het startschot van de allereerste Street Art in de Plaspoelpolder aanwezig te zijn. Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom in ‘De Loods’.

De Street Art is een samenwerking tussen Cavero, de Gemeente Rijswijk, het Industrieschap Plaspoelpolder (IPP) en The Hague Street Art. Wethouder Armand van de Laar en kunstenaar Micha de Bie zullen onder het oog van de pers en aanwezigen de eerste penseelstreken zetten. Zoals het een goede buur betaamt zorgen we er voor dat je kunt genieten van een hap en snap.

Een positieve omgeving creëer je wat ons betreft met elkaar. Afgelopen vrijdag bewees dat nog eens toen we bij een aantal buren op bezoek waren om te vragen of we dit bericht met de wereld mochten delen. Wij geloven dat de Street Art recht zal doen aan de leuke mensen en de aantrekkelijkheid van het gebied! Het startschot is daarbij een mooie gelegenheid om onder het genot van een hap en snap elkaar wat beter te leren kennen, te bekijken of, en op welke manier we de krachten kunnen bundelen.

Kom je ook? Meld je aan via facebook of mail naar info@cavero.nl.

Hartelijke groet,

Team Cavero

Eerste event in de 'De Loods': regionale bijeenkomst Businesspark Haaglanden
Cavero op Youtube – transformatie van onze nieuwe werklocatie