Actueel

Links Roger Pels bedenker en eigenaar van het ecosysteem en Bernard Krikke eigenaar Dutch Angle TV

Dutch Angle TV kiest voor de nieuwe norm in metropoolregio Haaglanden, Ecosysteem de Loods

Dutch Angle TV maakt televisie- (en radio-)producties, documentaires over interessante levens en actuele onderwerpen . De jongste productie De reis van de vlag van D-Day van Dutch Angle TV werd eind mei uitgezonden door NPO 2.

Bernard Krikke, eigenaar van Dutch Angle TV Productions ‘Om meer flexibel te zijn, wilde ik al een tijd een groter kantoor met een eigen montageruimte. Toch kwam het er niet van. Het bedrijf loopt inmiddels zo goed, dat het nu echt moet gebeuren. Ik ben gaan kijken bij bedrijfsverzamelgebouwen en kantoren met flexplekken. Mooi, maar niet voor mij. ‘Snel internet is van levensbelang voor mijn werk. We moeten soms snel hele grote bestanden downloaden. Roger heeft daarvoor een extra vaste lijn laten aanleggen. Op ons verzoek is er ook een glazen wand gekomen tussen de montageruimte en het kantoor. Dat soort soepele aanpassingen maakt dat je je super-welkom voelt.

Kruisbestuiving onderdeel van het nieuwe werken

Collega’s uit het vak bellen me nu al en vragen of ze straks van mijn ruimte in De Loods gebruik mogen maken. Ik verwacht in het gebouw ook gelijkgestemde ondernemers te vinden om mee samen te werken en projecten op te zetten. Wij kunnen opnamen maken van events die hier plaatsvinden of de Loods gebruiken als studio.

Links Roger Pels bedenker en eigenaar van het ecosysteem en Bernard Krikke eigenaar Dutch Angle TV

Links Roger Pels bedenker en eigenaar van het ecosysteem en Bernard Krikke eigenaar Dutch Angle TV

Mede-Loods Dutch Angle TV maakt prachtige documentaire over de reis van de D-Day vlag
Timelapse: eindresultaat Street Art naast 'De Loods'