Actueel

Het Haags Congres Bureau kiest voor kwaliteit!

Oude bekenden Roger Pels en Elwin Veldhuis komen elkaar weer tegen in De Loods. Ook Elwin kiest met het Haags Congres Bureau voor de nieuwe norm in werken, gewoon in Rijswijk. Afgelopen maand maakte hij de overstap van Voorburg naar ecosysteem De Loods.

Het Haags Congres Bureau
Het Haags Congres Bureau maakt seminars, congressen en colleges over nieuwe wetgeving, trends & ontwikkelingen en over leren, veranderen en leiderschap op het gebied van extern toezicht, veiligheid, zorg, kinderopvang, onderwijs en recht & bestuur.

In politiek Den Haag wordt van alles bedacht, het Haags Congres Bureau helpt organisaties werkzaam in deze sectoren door het organiseren van bijeenkomsten met het omgaan met nieuwe regels, actuele trends en energieke verandering. Het Haagse Congres Bureau selecteert de actuele thema’s zorgvuldig en kiest daarbij de beste sprekers die er te vinden zijn. De kwaliteit van de inhoud staat altijd voorop.

Haags Congres Bureau als Mede Loods
“Om de programma’s goed te kunnen ontwikkelen werken wij graag in een inspirerende omgeving. Een omgeving waar samenwerken en ontmoeting met mensen, waar wij wat van kunnen leren en die wij zelf ook iets te bieden hebben, op een natuurlijke wijze tot stand komt.
Daarom hebben we gekozen voor een nieuwe plek voor ons kantoor bij De Loods. Dit ecosysteem biedt deze inspirerende werk- en ontmoetingsplek waar wij met liefde voor het vak ijzersterke programma’s kunnen ontwikkelen”, aldus directeur en programmamaker van het Haags Congres Bureau, Elwin Veldhuis.

Meer weten over het Haags Congres Bureau of de ervaringen van deelnemers? Lees het op hun website haagscongresbureau.nl

Het eerste event in De Loods
Mede-Loods Dutch Angle TV maakt prachtige documentaire over de reis van de D-Day vlag