Actueel

Personal Training in de Loods

Per 1 februari 2021 opent Fuel Personal Training haar deuren in de Loods. Richard van Bokkum eigenaar van Fuel Personal Training B.V. gaat met zijn team aan de slag met Personal training en voedingsbegeleiding in de Loods.

“Het aanbod van Fuel Personal Training is onder andere gericht op een omgeving van bedrijvigheid en sluit goed aan bij de visie en werkwijze van de Loods.” aldus Richard van Bokkum.

Roger Pels, bedenker en eigenaar van de Loods is heel blij met de komst van Fuel. De kwaliteit van de personal training en begeleiding aangevuld met de high-end uitstraling is een hele belangrijke aanvulling op de Loods.


Fuel Personal Training

Fuel Personal Training verzorgt hoogwaardige fysieke 1-op-1 trainingen voedingsbegeleiding met een ervaren team van coaches. De trainingen zijn gericht op het creëren van een sterk lichamelijk fundament en de optimale balans tussen werk en privé. Ook binnen de Loods vinden we het belangrijk dat er een goed evenwicht is tussen werk en privé. Fuel Personal Training past hierdoor uitstekend in ons ecosysteem.


De Loods

De Loods is hét ecosysteem in de Plaspoelpolder waarin samenwerken en kennis delen centraal staat. Naast werken is ook ontspanning en gezondheid belangrijk en daarom is Fuel Personal Training de perfecte aanvulling. Met personal training en voedingsbegeleiding in de Loods zorgen we voor een optimale balans tussen werk, privé en gezondheid voor mede Loodsen én geïnteresseerden werkzaam of wonend in de omgeving. Ben jij toe aan een upgrade in je levensstijl? Dan ben je bij Fuel Personal Training aan het juiste adres.

Wilt u meer over de Loods? Neem dan gerust contact met ons op.

VVD Ondernemersprijs 2020
Office365 event voor het onderwijs in De Loods