Actueel

Maak kennis met…

Maak kennis met onze mede Loodsen. Naast dat de Loods beschikt over diverse ruimtes om te huren voor een vergadering, workshop, training of een evenement, beschikken we ook over vaste kantoorruimtes. De huurders van de Loods noemen we onze mede Loodsen. Waarin het bij een regulier kantoorpand draait om het hebben van de juiste ruimte, vinden we het binnen de Loods juist belangrijk dat we samenwerken. Met de mede Loodsen zoeken we de samenwerking op en proberen we elkaar te versterken. Hopelijk komend jaar nog meer, met meer netwerkborrels.

Vandaag maken we kennis met.. Elwin Veldhuis van het Haags Congres Bureau. Het Haags Congres Bureau is gevestigd op de eerste etage aan de voorkant van de Loods. Het Haags Congres Bureau maakt congressen, colleges en seminars over de gevolgen van actuele ontwikkelingen en nieuwe wetten voor bestuurders en ambtenaren, zorgaanbieders, toezichthouders, onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties, bedrijven en burgers.

Waarom Elwin voor de Loods heeft gekozen? Dat lees je hier.

Personal Training in de Loods
De Loods in de sneeuw