Actueel

De Loods Reloads

Ecosysteem de Loods in Rijswijk breidt verder uit. Als ecosysteem biedt de Loods ruimtes voor vaste verhuur, flexwerkplekken én verhuren we tijdelijke ruimtes voor vergaderingen, trainingen, workshops én evenementen.

De Loods Reloads
Vrijdag 9 juli vond De Loods Reloads plaats, een evenement waarin inzichtelijk werd gemaakt wat de Loods doet op het gebied van duurzaamheid, energietransitie en natuur-inclusiviteit. Zo werden de snelladers onthuld. Deze snelladers worden straks door middel van zonnepanelen voorzien van stroom. Het opgewekte vermogen en verbruikte vermogen van de snelladers wordt visueel inzichtelijk gemaakt. De snelladers zijn voor iedereen toegankelijk. Zo kunnen elektrische auto’s binnen 20 minuten worden opgeladen.

Let’s do Green
De Loods en Belangen Bedrijven Rijswijk dagen andere ondernemers uit met Let’s do Green! De Plaspoelpolder kan meer groen gebruiken en daar kunnen alle ondernemers aan bijdragen. Door het planten van bomen en het zaaien van bloemzaden, door het plaatsen van een insectenhotel of een vogelhuisje. Er zijn een drietal pakketten opgesteld met mooie eenvoudige instapprijzen Meedoen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Debbie van Holsteijn, 06 82 11 60 49.

De Loods – Het nieuwe pand
Op vrijdag werd ook het nieuw pand van de Loods officieel geopend. Het nu nog rode pand aan de linkerzijde van de Loods beschikt binnenkort niet alleen over een echte gameroom, maar heeft binnenkort een grote conferentieruimte met 8 break-out rooms. Daarnaast zijn er diverse kantoorruimtes te huur. De eerste huurders hebben inmiddels hun intrek genomen aan de Treubstraat 27, dit zijn; NLGaming, Westcoaching en WvdH Elektra.

Openbare snellaad faciliteit bij de Loods
Welkom nieuwe mede Loods WvdH Elektra