Actueel

Nieuwe vergaderfaciliteit in De Loods

De Loods breidt verder uit! Naast het verhuren van flexwerkplekken en kantoorruimtes, beschikt De Loods ook over diverse event- en vergaderruimtes. Hierbij faciliteren wij de zakelijke markt met het hosten van evenementen, presentaties, vergaderingen en trainingen. Bedrijven worden van A tot Z ondersteund bij de organisatie van hun congres of seminar.

Afgelopen september is De Loods uitgebreid met twee extra subruimtes aansluitend aan Het Breinplein. Het Breinplein is de grote centrale ruimte, die geschikt is voor maximaal 200 personen in een theateropstelling. De subruimtes lenen zich uitstekend voor de ontvangst- en pauzemomenten te hosten. Daarnaast worden de ruimtes ook gebruikt als break-out ruimtes om in groepjes uiteen te gaan.

Nieuwe vergaderruimte geopend

De nieuwste aanwinst van De Loods is de Spaans Room. Een lichte en open vergaderruimte, geschikt voor maximaal 35 personen in boardroomopstelling. Deze ruimte is voorzien van een keuken en beschikt daarnaast over een kleinere ruimte voor 6 personen die goed ingezet kan worden als subruimte tijdens een vergadering.

Vragen over de mogelijkheden binnen De Loods of wil jij gebruik maken van één van de ruimtes binnen De Loods? Neem contact op met Selma van Hooidonk en Debbie van Holsteijn via evenementen@dekennisloods.nl

Nieuwe restaurant: ReLoods
Secretaressedag in De Loods