Actueel

Duurzaamheid in De Loods Rijswijk – Vergroening

Deel 4 alweer in ons dossier duurzaamheid.

Sinds de start van ons project De Loods in 2018 is duurzaamheid รฉรฉn van de belangrijkste themaโ€™s binnen onze bedrijfsvoering. We kijken niet alleen naar hoe we onze klanten en mede-loodsen nu kunnen helpen, we kijken ook naar die stip op de horizon waar we allemaal bij gebaat zijn.
In de maand oktober zetten we daarom ook de vergroening van onze locatie verder door. We gaan nog meer bomen en struiken planten. Zodoende komt het totaal aantal bomen en struiken op ons eigen terrein op 200 uit! Op deze manier proberen wij bij te dragen aan de broodnodige vergroening van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Heeft jouw organisatie of locatie duurzaamheid ook hoog in het vaandel en hebben jullie zelf ook mooie stappen gezet en kan je ons inspireren met jouw project, dan horen wij dat natuurlijk ook graag.

“Dit verwacht je niet in Rijswijk,” horen wij onze nieuwe klanten vaak zeggen. Heb je dit zelf nog niet ervaren en ken je ons nog niet en zoek je een mooie eventlocatie, high-end kantoorruimte of fijne flexplek, waar duurzaamheid een van de speerpunten is, neem dan gerust contact met ons op. We leiden je graag rond in De Loods, de meest duurzame werk- en conferentielocatie van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Dossier: ๐”ป๐•ฆ๐•ฆ๐•ฃ๐•ซ๐•’๐•’๐•ž๐•™๐•–๐•š๐•• ๐”ป๐•– ๐•ƒ๐• ๐• ๐••๐•ค Rijswijk โ™ป๏ธ: Deel 5 โ€“ Nieuwe vergaderketen: de โ€œโ„‚๐• ๐•Ÿ๐•ฅ๐•ฃ๐• ๐• โ„๐• ๐• ๐•žโ€ en โ€œโ„‚๐•ฃ๐•–๐•’๐•ฅ๐•š๐•ง๐•– โ„๐• ๐• ๐•žโ€
Duurzaamheid in De Loods - Circulair en energiepositief