Actueel

Duurzaamheid in De Loods – Circulair en energiepositief

In 2018 kochten wij een vervallen bedrijfslocatie uit 1964 met de ambitie om er de meest duurzame werk-, vergader- en ontmoetingsplek van de gehele Metropoolregio Rotterdam Den Haag van te maken.

Gered van de slopershamer en herbestemd heeft onze locatie nu het op één na hoogste energielabel, A++. Met behoud van het karakter en de originele details is dat een hele prestatie.

De locatie is energiepositief en beschikt, naast diverse reguliere laadvoorzieningen voor elektrische auto’s, ook over de enige snelladers die het gebied rijk is. Op ons buitenterrein hebben we tegels verwijderd en tientallen bomen en struiken aangeplant. Ook ons meubilair is heel bewust voor 95% circulair.

Het is daarom goed om te zien dat steeds meer bedrijven en instellingen ons weten te vinden voor hun zakelijke events. Vanwege onze inmiddels prachtige locatie en steeds vaker omdat we op afstand de meest duurzame en circulaire werk- en event-locatie van de hele Metropoolregio Rotterdam Den Haag zijn.

En een goed bewaard geheim. Het bedrijventerrein de Plaspoelpolder is het best bereikbare bedrijventerrein van Nederland. Trein, bus, tram en fietspaden zijn allemaal voorhanden en een directe ontsluiting via de A4.

Wat we vaak horen van onze nieuwe klanten is: “je verwacht het niet in Rijswijk”. Ken je ons nog niet en zoek je een high-end event locatie, kantoorruimte of flexplek neem dan gerust contact met ons op en laat je verrassen tijdens een rondleiding.

Duurzaamheid in De Loods Rijswijk - Vergroening
Nieuwe restaurant: ReLoods