Eerste event in de ‘De Loods’: regionale bijeenkomst Businesspark Haaglanden

Afgelopen 4 februari heeft het Industrieschap Plaspoelpolder een regionale bijeenkomst georganiseerd voor alle deelnemers van het Businesspark Haaglanden. Roger Pels, eigenaar van Cavero en ‘de Loods’ mocht een presentatie houden. Enerzijds heeft hij zijn motivatie om de locatie aan de Treubstraat 31 te kopen uiteengezet, anderzijds gaf hij zijn visie op het gebied van verduurzaming. […]

Street art kick-off De Loods – 5 februari

Hallo buur of andere geïnteresseerde! Wij van Cavero zijn nieuw in de buurt, vestigen ons binnenkort aan de Treubstraat 31. We nodigen je graag uit om aanstaande dinsdag 5 februari bij het startschot van de allereerste Street Art in de Plaspoelpolder aanwezig te zijn. Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom in ‘De Loods’. […]

Cavero op Youtube – transformatie van onze nieuwe werklocatie

Volg een divers aantal ontwikkelingen van Cavero naast Facebook, LinkedIn, Twitter en de website nu ook op ons Youtube kanaal! Check deze video om de eerste bewegende beelden van ‘de Loods’ te zien en volg de transformatie op de voet. Kom er bij, kom er bij! Klip op volg, subscribe, of andere dienstdoende knop en […]

Beste wensen 2019: update ‘De Loods’

https://dekennisloods.nl/wp-content/uploads/2018/12/Treub-deel-twee-final.mp4 Namens Cavero de beste wensen voor 2019! Met veel plezier trappen we af door een update te delen over onze nieuwe werklocatie ‘De Loods’ aan de Treubstraat 29-31. Liken [...]

Cavero en IPP tekenen koopovereenkomst nieuwe hotspot ‘De Kennisloods’

Afgelopen vrijdagochtend 5 oktober 2018 vond een zoveelste episch hoogtepunt plaats voor het meest verschillige ICT bedrijf van Nederland! In aanwezigheid van wethouder Armand van de Laar hebben het Industrieschap ‘’De Plaspoelpolder’’ (IPP) en Cavero de koopovereenkomst getekend voor het kantoor-en bedrijfspand aan de Treubstraat 29-31/Van Gijnstraat 1, te Rijswijk.
De ondertekening vormde het startsein voor de herontwikkeling van deze locatie die zal leiden tot een ruimtelijke en duurzame werkomgeving met horeca.