Actueel

De Loods – Horeca man of vrouw gezocht

De Loods in Rijswijk is in de laatste bouwfase beland. Een ecosysteem voor nieuw werk en samenwerking dat zijn gelijke niet kent in de Metropoolregio Rotterdam-Haaglanden. Aan interesse voor onze unieke vierkante meters is geen gebrek. Kenniswerk, netwerkers en samenwerkers bieden wij een hele mooie en warme werkomgeving. Om het ecosysteem sterk te houden zijn wij selectief in het toelaten van nieuwe huurders. Omringd door leegstaande klassieke kantoorpanden en bedrijfsverzamelgebouwen neemt De Loods daarmee een unieke positie in.

Een belangrijk en versterkend onderdeel van ons ecosysteem is de horeca. Een ontmoetingsplek voor de gebruikers van De Loods, hun netwerk en de omgeving. Het terras en buitenruimte zijn al klaar en wij kunnen niet wachten. Ben jij de ervaren horeca man of vrouw die ons ecosysteem komt versterken met een heel mooi horeca concept? Neem dan contact op met Roger Pels op 06 236 79 220

Lancering Rijswijk Special
Het eerste event in De Loods