Actueel

Lancering Rijswijk Special

Op maandag 9 december vindt de lancering van de Rijswijk Special plaats in De Loods, dit is het tweede evenement dat in De Loods wordt gehouden. Het thema van dit nummer is Digitalisering en dat is dan ook de reden dat mede Loods Cavero die avond gastheer is. Niet alleen kun je deze avond De Loods van binnen zien, maar we vertellen je graag ook meer over de gedachte achter De Loods en de manier waarop wij in het ecosysteem samenwerken. Mede Loodsen vertellen hier meer over.

Het programma
17.00 uur: Inloop, ontvangst met hapje en drankje
17.30 uur: Start programma: Ontdek mooie plekken en laat u verrassen!
18.00 uur: Plenair programma rond digitalisering, inclusief uitreiking eerste exemplaar
18.30 uur: Netwerkborrel
20.00 uur: Einde

Ben jij erbij?
Aanmelden kan via onderstaande link.
Meld je hier aan!

Stadscongres Smart Cities in De Loods
De Loods – Horeca man of vrouw gezocht