Actueel

Stadscongres Smart Cities in De Loods

Woensdag 4 december vond het stadscongres Smart Cities van de gemeente Rijswijk plaats in De Loods. Het eerste kennisevent in De Loods. Ruim 180 geïnteresseerden hadden zich aangemeld voor het stadscongres. Naast een mooie opkomst van verschillende belanghebbenden had de gemeente Rijswijk een interessant programma samengesteld met een diversiteit aan sprekers.

Interessante sprekers
Bestuursvoorzitter van TNO Paul de Krom sprak over de slimme stad en slimme oplossingen. Internationale gast en spreker ms. Kari Eik, Secretaris Generaal OiER (Organization for International Economic Relations) gaf inzicht in de cijfers van de Gemeente Rijswijk op het gebied van duurzaamheid. Zij maakte onder andere de vergelijking met het Noorse Ålesund. Daarnaast werd er gesproken over de verschillende toegepaste innovaties in de gemeente Rijswijk door Dynniq, Living Lab en HR-Groep. En ook burgemeester van Rijswijk, Michel Bezuijen en wethouder Armand van de Laar namen de gasten mee in de cijfers en ontwikkelingen binnen de gemeente.

Bedankt gemeente Rijswijk voor het hosten van dit mooie event in De Loods.

De Loods in de media
Lancering Rijswijk Special