Actueel

In de spotlight: de koning in De Loods, Vladi

Vladi is één van de drijvende krachten tijdens de bouwfase in De Loods. Hij zorgt niet alleen dat het werk van zijn team afkomt. Vladi zorgt voor koffie voor de andere collega’s en een opgeruimde werkplaats. Vladi en eigenaar van De Loods Roger Pels kennen elkaar al ruim 10 jaar. Hij heeft voor Roger al diverse projecten gedaan, huizen én kantoren. En nu dus het grootste project, De Loods.

Vladi vertelt: “Maar De Loods, dat is wel een bijzonder project. De eerste keer dat we bij elkaar kwamen was op 10 december 2018 samen met de architect, de bouwopzichter en Roger. Toen werden de plannen doorgenomen en konden we aan de slag. Alle muren zijn gesloopt, dat was een pittige klus maar zorgde er wel voor dat we fit bleven.”

“Het leuke aan het werken in De Loods vind ik dat iedere dag anders is.”

Zijn trots? Eigenlijk het kantoorgedeelte aan de voorkant van de Loods. Maar hij kijkt ook erg uit naar de verbouwing van het grote loodsgebouw. Hij vindt het fantastisch dat hij ook mee mag denken en zijn ideeën of inzicht ook echt kan delen.

Uitdagingen zijn er iedere dag! Toen we Vladi vroegen naar de grootste uitdaging, vertelde hij over de grote lekkage in De Loods. In de hal van De Loods was het dak helemaal verzakt. Het dak was verrot, de balken waren verrot en toch hebben ze het voor elkaar gekregen om dat weer mooi dicht te krijgen.

Proosten op het nieuwe jaar in De Loods
Wij wensen je fijne feestdagen en verwelkomen je graag in 2020 in De Loods!