Actueel

Proosten op het nieuwe jaar in De Loods

Afgelopen vrijdag was de Nieuwjaarsborrel van De Loods. Hij was wat later dan alle andere nieuwjaarsborrels, maar daardoor niet minder gezellig. Alle Mede Loodsen en een aantal relaties van de Mede Loodsen waren aanwezig. Met een hapje en een drankje leerden we elkaar wat beter kennen. We proosten met z’n allen op het nieuwe jaar en de mooie samenwerkingen die binnen De Loods zijn ontstaan en komend jaar worden voortgezet.

Door middel van een Pubquiz met verschillende teams kwamen alle genodigden met elkaar in contact. Het team met Hans Vis, Marco Meinders, Mark van Vliet, Elwin Veldhuis en Folmer Jager ging er met de prijs vandoor. Zij wisten zestien goede antwoorden te geven op vragen over het nieuws van 2019, maar ook weetjes van De Loods. Het was een geslaagde avond.

Weten wat er nog meer plaats vind in De Loods? Bekijk de kalender!

De Loods Borrel
In de spotlight: de koning in De Loods, Vladi