Actueel

Blij met de komst van Matching-IT

Afgelopen vrijdag werd Matching IT als nieuwe huurder verwelkomd in De Loods. Na verschillende bezoeken aan De Loods, hebben zij vrijdag de handtekening onder het huurcontract gezet en zijn zij officieel mede Loods.

Over Matching-IT
Matching IT is een werving- en selectie bureau in de IT. Zij zoeken top IT-ers om deze vervolgens te matchen bij hun klanten. Matching IT komt vanuit Den Haag naar de Plaspoelpolder.

Waarom De Loods?
Allereerst de samenwerking met de Mede Loodsen. In De Loods staat samenwerken en elkaar versterken centraal, we delen onze netwerken en proberen elkaar verder te helpen. ‘Daarnaast is De Loods goed bereikbaar. Zowel het openbaar vervoer als de uitvalswegen A4 en A13 bevinden zich om de hoek van De Loods.’ Aldus, Elise van Driel eigenaar van Matching IT. Ook het pand trok de nieuwe Mede Loodsen aan; ‘De hoogwaardige kwaliteit en afwerking van het pand was voor ons ook zeker een pré.’ In De Loods heeft iedere ruimte zijn eigen karakter, de ruimtes zijn mooi afgewerkt en beschikken over mooie apparatuur en verlichting.

Vanaf 1 juli is Matching IT te vinden op de tweede etage rechts in De Loods. Kom jij binnenkort langs?

Meer weten over Matching IT? Bekijk de website 

 

Office365 event voor het onderwijs in De Loods
Nooit meer naar kantoor - de "kantoor" herdefinitie