Actueel

De Loods voor bijen

Binnen ecosysteem de Loods staat kennis delen, kenniswerken en samenwerken centraal. Daarnaast houden we ons bezig met duurzaamheid. Naast het plaatsen van elektrische laadpunten en (binnenkort) ook snelladers, werken we ook aan de natuur. Zo plaatsten we onlangs een aantal vogelhuisjes, hiervan worden er binnenkort nog meer bijgeplaatst. En hebben we een bijenhotel, ontworpen en gebouwd door een collega van Cavero, geplaatst bij de Loods.

Vanaf april kun je bij de Loods, als Voedselbank voor bijen, ook terecht voor biologische bloemzaden. De Loods voor bijen helpt ook buren om goed voor de bijen te zorgen. Vanaf begin april kun jij bij de Loods een afspraak maken om zaadjes op te halen voor het creëren van een ideale omgeving voor bijen. De zaadjes kunnen worden gezaaid tijdens de Nationale Zaaidag op 22 april.

Bekijk onderstaande link en maak een afspraak om bij ons een zakje met biologische bloemzaad op te halen.

https://www.nudge.nl/projects/voer-de-bij-bij/de-loods-voor-bijen/

Maak kennis met....
Nieuwe flexwerkers in de Loods