Actueel

Maak kennis met….

Maak kennis met onze mede Loodsen. Naast dat de Loods beschikt over diverse ruimtes om te huren voor een vergadering, workshop, training of een evenement, beschikken we ook over flexwerkplekken. De huurders van de Loods noemen we onze mede Loodsen. Waarin het bij een regulier kantoorpand draait om het hebben van de juiste ruimte, vinden we het binnen de Loods juist belangrijk dat we samenwerken. Met de mede Loodsen zoeken we de samenwerking op en proberen we elkaar te versterken. Hopelijk komend jaar nog meer, met meer netwerkborrels en kennissessies.

Vandaag stellen we je graag voor aan één van onze flexwerkers Robert van der Zwan van Robert & Meer. Robert was de eerste flexwerker in de Loods. Hij heeft zijn eigen flexwerkplek en is te vinden op het entresol in de Loods.

Robert werkt met mensen en bedrijven van alle soorten en maten. Hij begeleidt deze mensen en bedrijven van proces tot besluitvorming. Dit wordt vaak extra bemoeilijkt door het samenspel tussen het emotionele en het inhoudelijke en is daardoor niet altijd even makkelijk en verdient zo nu en dan even wat bezinning. Alles hangt met elkaar samen, en een goede beslissing vereist soms dat we weer even terugkomen bij ons onderbuikgevoel.

Waarom Robert voor de Loods heeft gekozen? Dat lees je hier.

Open Locatiedag op donderdag 17 juni 2021
De Loods voor bijen