Actueel

Welkom nieuwe mede Loods Neycko Casual Travel Wear

Afgelopen week werd er in de Loods weer champagne gepopt en het confettikanon uit de kast getrokken, want we verwelkomen Rick Ros als mede Loods. Vanaf 1 april kun je Rick met zijn bedrijf Neycko Casual Travel Wear vinden op de vierde etage in het rode pand van de Loods.

Wat Neycko Casual Travel Wear doet?
Neycko Casual Travel Wear ontwerpen en produceren hun eigen hoogwaardige en duurzame kleding. De exclusieve techno jersey materialen uit Italië in de kleding zorgen ervoor dat de kleding niet pilt, de kleur niet vervaagt en het makkelijk te onderhouden is. In de collectie hebben zij op dit moment pantalons, korte broeken, colberts en vesten.

Lees hier meer Neycko Casual Travel Wear

Namens alle mede Loodsen hele fijne Feestdagen.
Heb jij de Rijswijk Special al gelezen?